Agjencia Zhurnal.mk.

Hoh Xil: Parajsa për antilopat tibetiane

Rezervati Natyror Kombëtar Hoh Xil ka njëlartësi mesatare 4 600 metra mbi nivelin e detit. Mjedisi këtu është jashtëzakonisht iftohtë e i thatë, dhe mungon oksigjeni e uji tëfreskët.

 

Por këtu është gjithashtu një vend ideal për kafshët e egra, veçanërisht antilopattibetiane.

Brezat e anëtarëve të ekipit tëpatrullimit malor i janë përkushtuar mbrojtjesnë këtij rezervati nga gjuetarët e paligjshëmdhe hapja e minierave, në mënyrë që antilopattibetiane të kthehen në parajsën e lumtur.

Related posts

Hungaria kritikohet për ligjin kundër migrantëve

D V

OBSH-ja shpreh shqetësim me përhapjen e COVID-19 në Evropë

adijanzh

Rritje e papritur e prodhimit industrial të Eurozonës

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More