Agjencia Zhurnal.mk.

Historiani Gjorgjiev jep dorëheqje nga Komisioni i Historisë me Bullgarinë

Shkup, 22 tetor – Historiani Vanço Gjorgjiev ka dhënë dorëheqje nga Komisioni për Çështje Historike mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë. Gjorgjiev thotë se gjatë punës së tij ka pasur tentime për presione politike nga punonjës të Ministrisë së Punëve të Jashtme.

 

“I udhëhequr nga integriteti profesional dhe parimet personale, e informoj opinionin maqedonas se nga sot, 22.10.2021, largohem nga puna e Komisionit të Përbashkët të Ekspertëve për Çështje Historike dhe Arsimore ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Bullgarisë”, ka shkruar mes tjerash Gjorgjiev.

Related posts

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami sot e ka ushtruar të drejtën e tij të votës (VIDEO)

Redaksia

Shtërbevska: Nëse nuk zbatohen reforma rrënjësore në gjyqësor, asnjë ndryshim tjetër nuk do të ketë kuptim

R Zh

Revizioni-Maqedoni: 88% e furnizimeve publike janë realizuar pa shpallje publike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More