Agjencia Zhurnal.mk.

Hiqet ndalesa për lëvizje nëpër pyje

Shkup, 22 shtator – Në përputhje me kërkesën nga NP “Pyje kombëtare” prej 12 shtatorit të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pyjeve dhe Ekonomisë së Ujrave ka lëshuar pëlqimin për të shfuqizuar ndalimin e pjesshëm për lëvizje në tokë pyjore dhe pyje, e cila hyri në fuqi më 24 qershor të këtij viti, për shkak të vlerësimit se rreziku i zjarreve pyjorë ishte zvogëluar.

 

“Për zbatimin e pëlqimit të mësipërm për shfuqizimin e ndalimit të pjesshëm për lëvizje në pyje, janë njoftuar të të gjitha institucionet e përfshira: Ministria e Bujqësisë, Pyjeve dhe Ekonomisë së Ujrave, Ministria e Punëve të Brendshme, Policia e pyjeve, Qendra për Menaxhim me Kriza, Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, Inspektorati i pylltarisë dhe gjuetisë shtetërore, fondet e informacionit publik, si dhe filialet brenda ndërmarrjes publike”, thuhet në kumtesën e Ministrisë së Bujqësisë, Pyjeve dhe Ekonomisë së Ujrave

Related posts

Nesër mbahet konferenca ndërqeveritare me BE-në pasi u nënshkrua protokoli me Bullgarinë

Z.H

Bërnz për vizitë në Manastirit e Bigorit

Xh M

Dimovski: Për dallim nga herat tjera, kësaj radhe kishim mbështetje edhe nga votuesit shqiptar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More