Agjencia Zhurnal.mk.

Grupi i ekspertëve Kinë-OBSh viziton qendrat për kontrollin dhe parandalimin e sëmundjeve të Wuhan-it e provincës Hubei

Ekspertët nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) dhe Kina vizituan të hënën Qendrën për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve të qytetit Wuhan, si dhe Qendrën për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve të provincës Hubei.

 

Grupi i përbashkët Kinë-OBSh vizitoi aty disa laboratorë, duke përfshirë një laborator të nivelit të tretë të biosigurisë dhe një laborator referues të gripit. Pjesëtarët e grupit gjithashtu këqyrën mostrat e të dhënat kërkimore të rasteve fillestare dhe biseduan me ekspertë të këtyre dy qendrave

Related posts

Rusia ndalon hyrjen e 9 zyrtarëve kanadezëve si përgjigje ndaj sanksioneve

Redaksia

CMG: Galaja e Festës së Mesvjeshtës do të transmetohet edhe jashtë vendit

Z H

OBSH-ja paralajmëron se pandemia do të zgjasë edhe gjatë vitit 2022

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More