Agjencia Zhurnal.mk.

Goran Milevski: Do të shohim nëse marrëveshja me Alternativën është e pranueshme për LDP-në dhe DOM

Shkup, 5 dhjetor – Partia Liberal Demokratike, pret që kryeministri Zoran Zaev t’i informojë për marrëveshjen me Alternativën në mënyrë që ata të vendosin nëse është e pranueshme për ta apo jo.

 

“Nuk ka qenë nevoja që të bëhen këto teatro për një muaj dhe të fokusohet publiku sepse vendi ka një sfidë të fortë në dhjetor dhe ky është fillimi i negociatave dhe e gjithë energjia e aktorëve politikë duhet të drejtohet për zgjidhjen e këtij problemi që do nënkuptojnë një standard më të mirë të jetës së qytetarëve në vend që të merren me pozita personale dhe vendime të personelit për të cilat padyshim është rënë dakord.

Presim që kryeministri Zaev dhe opinioni dhe ne si parti të koalicionit të na informojnë, të dinë se në çfarë qeverisje të re po hyjmë, a është e pranueshme për DOM dhe LDP-në apo jo”, tha kryetari i LDP-së, Goran Milevski.

Related posts

Shënohen 20 vjet nga themelimi i Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë

Z H

Ganiu nikoqir i përfaqësuesve të ansambleve pjesmarrës në “Folk Fest 2021”

Z H

Kryeministri Zaev do të kontrollojë fazën përfunduese të stacionit filtrues në Shtip

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More