Agjencia Zhurnal.mk.

Gjevgjeli, Dojran dhe Vallandovë deri në orën 17:00, pjesëmarrja e votuesve tejkaloi 50 përqind

Gjevgjeli, 17 tetor – Në komunën e Gjevgjelisë,deri në orën 17 sipas KSHZ -së, 52.9% e qytetarëve të regjistruar me të drejtë vote ose 10.096 qytetarë nga gjithsej 19.076 të regjistruar në listën e zgjedhësve e shfrytëzuan të drejtën e tyre për votim.

 

Kryetari i KSHZ -së, Mitko Rizov, theksoi se në vendvotimin 0345 votimi pas orës 19:00 do të zgjatet për një orë e 40 minuta pasi ishte ndërprerë këtë mëngjes për shkak të problemeve me pajisjen për leximin e të dhënave biometrike. Në 35 vendvotimet e tjera në komunën e Gjevgjelisë për zgjedhjet lokale, procesi i votimit do të përfundojë në orën 19:00.

Në komunën e Valandovës, nga 9,992 qytetarë të regjistruar, 5,229 qytetarë votuan në 24 vendvotime deri në orën 17, pra 52.34 përqind, dhe në komunën e Bogdancit pjesëmarrja ishte 48.65 përqind, më saktësisht 3.218 qytetarë shkuan në votime në 12 qendrat e votimit.

Në numrin më të vogël të popullsisë në komunën e Dojranit, pjesëmarrja ishte 62.34 përqind ose votuan 1.669 nga gjithsej 2.678 qytetarë të regjistruar.

Related posts

Për 24 orë dozën e parë të vaksinës e kanë pranuar rreth 1% e popullsisë!

D V

Hoxha: Nuk pranoj shantazhe, edhe mullixhinjtë janë fajtorë për këtë situatë

Z H

Nikollovski-Jourova: Eurokomisioni i njeh përpjekjet qeveritare për luftë kundër korrupsionit

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More