Agjencia Zhurnal.mk.

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Shkup, 18 nëntor – Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni nëpër rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë të thata.

 

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare të Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Related posts

Konfirmohet lajmi Zhurnal-it: AlterNativa merë ministrin Shëndetësisë dhe Informatikën, si dhe tre zv/ministra

Redaksia

Kovaçeski: Nisma “ballkani i Hapur” e rëndësishme për zhvillim rajonal të ekonomisë

Z H

Kryeministri bullgar të martën për vizitë në Maqedoninë e Veriut

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More