Agjencia Zhurnal.mk.

Gjatë natës së Vitit të Ri në Toksikologji janë pranuar 17 pacientë

Shkup, 1 janar  – Gjatë natës së Vitit të Ri në Klinikën Universitare të Toksikologjisë në Shkup janë regjistruar 17 intoksikime alkoolike, me çka shtatë te minorenë prej 14 deri 17 vjet, informojnë për MIA-n, nga Klinika Universitare e Toksikologjisë – Shkup.

 

Siç njoftuan nga klinika, 10 pacientë ishin të gjinisë mashkullore, ndërsa shtatë të gjinisë femërore. Pas trajtimit kishin lëshuar klinikën.

Gjatë festave nga Shërbimi për Ndihmë Urgjente Mjekësore dhe Klinika Universitare e Toksikologjisë bënë thirrje për konsumim të matur të ushqimit dhe pijeve alkoolike, që të mos ketë helmime me alkool, grindje dhe aksidente, por edhe të sëmurët kronikë rregullisht ta marrin terapinë.

Related posts

Këshilli penal i Gjykatës themelore Gostivar e hoqi paraburgimin 30 ditor të Zoran Milevski – Kiçeec

D V

Efikasiteti i procesit arsimor, Bexheti takon drejtorët e shkollave fillore dhe çerdheve

D V

Pavarësia dhe paanësia e gjyqësorit, temë e Forumit të tetë rajonal për sundimin e ligjit në EJL

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More