Agjencia Zhurnal.mk.

Gjatë 24 orëve të kaluara janë prodhuar 11.446 megavat orë energji elektrike

Shkup, 5 nëntor – SHA EMV gjatë 24 orëve të kaluara i prodhoi 11.446 orë megavat energji elektrike.

 

Siç informoi Qeveria, në termocentrale janë prodhuar 8.092 megavat orë, ndërsa në hidrocentralet dhe në Parkun me erë “Bogdanc” 3.354 megavatë orë energji elektrike.

“SHA EMV më 04.11.2022 në tërësi i kënaqi nevojat e energjisë elektrike për amvisëritë edhe të konsumatorëve të vegjël vetëm prej kapaciteteve vendore”, shtohet në kumtesën e shërbimit qeveritar për shtyp.

Related posts

Trençevska: Politikë dhe rregullativë për kundërshtimin e dhunës ndaj grave dhe vajzave

Z.H

Pas 2 muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor, nxënësit mësojnë ende me libra të dëmtuar

D V

Banka e Shqipërisë: Turizmi dhe bujqësia ndikim në rritjen e punësimit

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More