Agjencia Zhurnal.mk.

Gjatë 24 orëve të fundit janë prodhuar 12 827 megavat orë energji elektrike

Gjatës 24 orëve të kaluara janë prodhuar 12 827 megavat orë energji elektrike, kumtoi Qeveria.

!SHA EMV më  26.03.2023 prodhoi 12 827 MWh energji elektrike, me çka me energjinë e prodhuar vetë plotësoi nevojat e amvisërive dhe konsumatorëve të vegjël, si dhe nevojat për furnizime shtesë për shkolla, industrinë ushqimore dhe subjekte të tjera vitale shtetërore, informoi Qeveria.

Në termoelektranat janë prodhuar 7 193 MWh ndërsa në hidroelektranat dhe në Parkun e Erës Bogdanci janë prodhuar 5 634 MWh.

Related posts

Punëtorë nga India në sektorin e Blegtorisë dhe Bujqësisë

Xh M

Javën e ardhshme Shkupi nikoqir i Forumit Energjetik

Xh M

Javën e ardhshme Shkupi nikoqir i Forumir Energjetik i Maqedonisë kushtuar qëndrueshmërisë energjetike dhe tranzicionit të gjelbër

Redaksia