Agjencia Zhurnal.mk.

Gir: Për momentin në Bruksel po shqyrtohen ndryshimet e Kodit penal

Shkup, 12 shtator – Euroambasadori Dejvid Gir sot deklaroi se për momentin në Bruksel do të shqyrtohen ndryshimet e Kodit penal në shtetin tonë.

Gir, i cili sot mori pjesë në Forumin rajonal “Barazia gjinore në proceset aderuese në BE”, në deklaratë për mediumet është pyetur për komentin e tij për ndryshimin në Kodin penal në shtet.

“Mendoj se ato në këtë moment shqyrtohen nga kolegët tanë në Bruksel dhe besoj se së shpejti do të ketë përgjigje në atë pyetje”, tha Gir.

Related posts

Pacientët me sëmundje të rralla, Shoqata: Mungesë e madhe e terapive

Xh M

Konsensus politik për korrupsionin mediatik përmes keqpërdorimit të flamurit evropian në parlament

Xh M

Gjuha kërcënuese e Bogojeskit, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy