Agjencia Zhurnal.mk.

Ganiu,Muça dhe Selami në aksion: Agjenda e blertë edhe në Malin Gazi Babë!

Shkup, 22 shtator – Mali Gazi Babë është një xhevahir i çmueshëm i Komunës së Çairit. Si të tillë, të gjithë kemi obligim ta ruajmë, të kujdesemi dhe mirëmbajmë, për të mirën tonë të përbashkët.

 


Sot Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu, Drejtori i NP “parqeve dhe gjelbërimeve” Ardijan Muça dhe Zv/drejtori i Drejtorisë për të Ardhura Publike AbdulSelam Selami u kujdesëm që këtë bukuri natyrore ta bëjmë edhe më të bukur dhe më të përshtatshme për qytetarët tanë.

Duke e ditur faktin se Komuna e Çairit është një ndër komunat më të dendura me popullatë, Mali i Gazi Babës pa dyshim se është oksigjeni i pastërt për çdo qytetar. Andaj, kësaj radhe në prag të Ditës Botërore të maleve të pastërta, e pamë të arsyeshme që pushimoret e vendosura aty ti lyejmë dhe ti adaptojmë për vizitorët dhe te mundësojmë që banorët e Çairit të ndjehen komod në këto hapësira të gjelbëruara, nën pishat dhe drunjtë e bukur të cilat natyra i ka falur.

Me investimet e mëparshme dhe aktivitetin e sotëm mund te konstatojmë se Mali Gazi Babë është një atrakcion i vërtetë për ata që e duan natyrën, për fëmijët e lagjes Gazi Babë dhe lagjeve tjera të Çairit dhe neve si qytetarë na mbetet të kujdesemi dhe ta mirembajmë atë.

Related posts

Rezoluta për pozicionet shtetërore për eurointegrimet në procedurë kuvendore

Z H

Në mesnatë përfundon paraqitja për votim e persona të sëmurë dhe të pafuqishëm, ndërsa paraqitja e personave me Kovid-19 më 11 tetor

D V

Dendias vjen në Shkup, do të bëhet evaluim i zbatimit të Marrëveshjes së Prespës

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More