Agjencia Zhurnal.mk.

Forumi i biznesit Maqedoni e Veriut – Rumani

Shkup, 30 maj – Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, në bashkëpunim me Ambasadën e Rumanisë në vend, sot organizon “Forumin e biznesit Maqedoni e Veriut – Rumani dhe takime dypalëshe”.

Në Forum, krahas pjesës së punës në të cilën do të flasin Aneta Trajkovska, nënkryetari i Odës Ekonomike, Adella Monika Aksinte, ambasadore e Rumanisë në Shkup dhe Paull Butnariu, kryetari i Odës Tregtare – Industriale të Jashit, janë paraparë edhe takime dypalëshe ndërmjet përfaqësuesve të bashkësive të biznesit nga të dyja vendet.

Theks do t’i vihet sektorëve: ndërtimtari, turizëm, konsultime, arsim, ueb dizajn, marketing, dizajn grafik, pajisje mjekësore, prodhues të birrës, prodhues të herbicideve, pesticideve, insekticideve, plehrave, industrisë së tekstilit dhe sektorit TI.

Forumi i biznesit do të mbahet në hapësirat e Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, me fillim në orën 11:00.

Related posts

Bujar Osmani: Ballkani Perëndimor nuk është vrimë, por zemra e Evropës

Redaksia

Xhaxhai i binjakëve: Vëllai më tha se kur do të arrije në Shkup do të më kontaktoje, por ja që nuk arriti të më shkruan

I Z

Gjendet drogë, arrestohen dilerët në Prilep dhe Manastir

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More