Agjencia Zhurnal.mk.

Fluks turistësh në të dy anët e kufirit, bllokohet Qafë-Thana

Shkup, 12 gusht – Fluks udhëtarësh në pikën kufitare të Qafë-Thanës, duke bërë që të krijohet radhë e gjatë në të dyja anët.

Kjo pasdite e gjen pothuajse të paralizuar si në hyrje edhe në dalje këtë pikë kalimi për shkak të numrit mjaft të madh të mjeteve që hyjnë e dalin.

E gjithë kjo situatë jo vetëm për shkak të fluksit por edhe sistemin me një ndalesë që aplikohet në këtë doganë prej 1 gushtit.

Në të gjitha pikat e kalimit kufitar në këtë fundjavë ka pasur fluks të shtuar udhëtarësh që hynë dhe dalin nga Shqipëria.

Related posts

Gabriel: Nuk ka problem dypalësh mes Sofjes dhe Shkupit

D V

Konferenca e nëntë ndërkombëtare për gratë dhe udhëtaret rome – “Ndërtojmë barazi së bashku”

D V

Ngjarje përfundimtare e ABOVE projektit Interreg – IPA CBC Greqi – Maqedonia e Veriut

D V