Agjencia Zhurnal.mk.

Fjala

Fjala pret si shpatë
Di të bëjë shamatë
Natën e bën ditë
Dhe errësirën dritë

Fjala është melhem
Shpesh bëhet karrem
Di të jetë e hidhur
Shumë njerëz n’të janë lidhur

Si plumbi vret fjala
Plagë e saj dhemb shumë
S’e shëron as koha
Di t’vërshojë si lumë

Po e matëm fjalën
Keqkuptimet ndalen

Related posts

Vdes dizajneri i famshëm Roberto Cavalli

Xh M

Paranoja dhe poliritmet: Këngët më të mira të grupit Talking Heads

D V

NJERIU ME PUSHTET

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy