Agjencia Zhurnal.mk.

Filtri që po “tmerron” përdoruesit në TikTok – a dukemi me të vërtetë kështu siç na paraqet ky efekt në platformë?

Filtri “Inverted” në TikTok është duke riqarkulluar sërish në platformë dhe ka tmerruar ndjekësit për vërtetësinë e tij.

Për ata që se dinë, ky filtër, sipas përdoruesve të shumtë tregon se si ju shohin të tjerët, ndryshe siç jemi mësuar ta shohim veten në pasqyrë.

Por, si mund ta shihni vetë me sytë tuaj.

@amandastrands

I was today years old when I saw that I have one bigger and one smaller nostril😂 #invertedfilter

♬ original sound – Sam

Për ta parë veten në këtë filtër, duhet fillimisht të hapni aplikacionin e TikTokut e më pas të shkoni tek butoni plus dhe pasi ta keni bërë këtë klikoni tek opsioni “effects” në anën e majtë të pjesës së poshtme të ekranit.

Pasi të keni shtypur opsionin “effects” shkoni tek opsioni i kërkimit dhe shkruani “Inverted”, aty do t’ju dalin rreth dy opsione dhe pasi të shtypni njërin prej tyre do të t’ju aktivizohet filtri pasi të doni të bëni një fotografi.

Sipas, përdoruesve të shumtë, kjo është mënyra se si ju shohin të tjerët dhe si dukeni në realitet, ndryshe se siç e shohim veten në një ‘selfie’

Megjithatë, kishte edhe të atillë të cilët e kundërshtonin këtë, duke thënë se njerëzit nuk na shohin neve siç dukemi tek filtri “Inverted”.

Përdorues të shumtë thanë se përmes këtij filtri fytyra e tyre dukej jo-simetrike. 

Related posts

Fjalët që nuk duhet t’ia thoni asnjëherë partnerit nëse e keni larg

D V

Kur është e pashmangshme për t’u divorcuar?

D V

Femrave u pengon seksualiteti i damave të tjera

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky