Agjencia Zhurnal.mk.

Fillojnë punimet për rregullimin e kanalizimit fekal në Straçincë

Shkup, 18 nëntor – Sot në fshatin Straçincë kanë filluar punimet për rregullimin e kanalizimit fekal me gypa F-200, dhe me më tepër se 170 kyçje nga amvisëritë, informon Zhurnal.

Në vendin e punimeve dolën kryetari i ri i GaziBabës, Boban Stefkovski dhe kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski.

Premtimet për kanalizimin në Straçincë i kishte dhënë fillimisht para katër viteve kryetari i mëparshëm Boris Georgievski mirëpo premtimet e tij ngelën vetëm premtime. Disa gypa u shfaqën javën e zgjedhjeve në rrethin e parë, mirëpo pasi humbi Gazi Babën Georgievski, ato gypa përsëri u zhdukën.

“Politikani duhet të jetë shërbëtor i popullit, dhe jo të jetë mbi re dhe mbi popullin. Kjo është patriotizmi i përbashkët dhe ajo që VMRO-DPMNE dhe kjo gjeneratë e promovon”, është shprehur Mickoski.//Zhurnal.mk

Related posts

Petrovska: Nuk kemi sjellur vendim për dërgimin e pjesëtarëve të Armatës në bllokun lindor të NATO-s

Z.H

Teuta Arifi prezantoi një plan pune për projektet në 100 ditët e para të menaxhimit të komunës

D V

Asnjë progres në fushat e lëvizjes së mallrave, punëtorëve dhe lirisë për të ofruar shërbime

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More