Agjencia Zhurnal.mk.

Filloi votimi në Kumanovë dhe Nagoriçan të Vjetër

Kumanovë, 31 tetor – Me kohë janë hapur vendvotimet në Kumanovë dhe Nagoriçan të Vjetër, informuan kryetarët e komisioneve komunale zgjedhore.

 

Kryetarja e KKZ Kumanovë, Brankica Dimkoviq, informoi se të gjitha vendvotimet janë hapur dhe qytetarët e realizojnë të drejtën e tyre të votës.

Në Kumanovë sot të drejtë vote kanë 93.986 qytetarë të cilët votojnë në 167 vendvotime.

Votimi ka filluar edhe në komunën Nagoriçan i Vjetër, informoi kryetari i KKZ Nagoriçan i Vjetër, Marian Dailloski. Në këtë komunë të drejtë vote sot kanë 3.262 persona të cilët votojnë në 38 vendvotime. 

Related posts

LSM: Vaksinimi duhet të jetë përcaktim personal dhe jo i detyrueshëm

Z.H

Roth: Shumë njerëz janë larguar nga vendi juaj, do të isha i lumtur nëse do të ktheheshin

Xh M

“Brukseli nuk guxon t’ia lejojë vetes këtë”, Mali i Zi 10 vjet në bisedime, Maqedonia në “dhomë pritjeje të përjetshme”

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More