Agjencia Zhurnal.mk.

“Filip Moris – Kombinati i Duhanit Prilep” nga Athina transferohet në Shkup

Shkup, 23 shtator – Kompania “”Filip Moris – Kombinati i Duhanit Prilep” sot do ta promovojë zhvendosjen e Qendrës për Mbështetjen e Përdoruesit nga Athina në Shkup.Me rastin e zhvendosjes, siç njofton kompania, do të hapen vende të reja pune.

 

Në ngjarje do të merr pjesë kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike dhe koordinim të resorëve ekonomikë, Fatmir Bytyqi. Fjalime do të kenë edhe drejtori i përgjithshëm i FMKDP-së, Ivan Kostiq, si dhe drejtori ekzekutiv kryesor i “Teleperformans” – Gjermani, Mihel Shmit. 

Related posts

Analizë: Autoritetet i kanë harruar deponitë dhe trajtimin e mbeturinave

Z.H

Kërkohen ndihmë për 11-vjeçarin nga Drogomishti i Madh i Kërçovës

D V

Në Drislla nuk digjen mbeturina të rrezikshme pa leje

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More