Agjencia Zhurnal.mk.

FATMIRI

Nga: Thom Yorke (kënga “Lucky” nga albumi “OK Computer” i grupit Radiohead, 1997)
Përktheu: Fadil Bajraj

Reklama

jam në listë
jam në listë kësaj radhe
e ndiej se fati im mund të ndryshoj.

vritmë Sarah
vritmë sërish
me dashuri
do të jetë ditë e madhërishme

nxirrmë nga aeroplani i rrëzuar
nxirrmë nga liqeni
jam superheroi yt
po i rrimë me buzë

kryetari i shtetit
më ka thirrë
me emër
por s’kam kohë për të.
Do të jetë
ditë e lavdishme!
Po
e ndiej
fati
im
do të
ndryshoj.

nxirr

nga
aeroplani
i
rrëzuar
nxirr
më nga liqeni

jam
superheroi
yt
po i rrimë me buzë
po i rrimë me buzë

Related posts

Fillon shitja e biletave për “5 Herë Jo”, mos e humbisni rastin për të ndjekur filmin!

D V

UNESCO: Opera italiane shpallet Trashëgimi Kulturore Jomateriale e njerëzimit

D V

Rabie Murati dhe Antonio Mitriqeski fitues të çmimit shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit”

D V