Agjencia Zhurnal.mk.

Familjarët e viktimave të aksidentit të autobusit në Bullgari do i drejtohen prokurorisë

Shkup, 30 janar – Prokurori publik Lubomir Joveski, ka folur për disa mundësi që familjarët e tashmë të ndjerëve në aksidentin e autobusit në Bullgari të mund të paraqesin ankesë në Prokurorinë e Republikës së Bullgarisë.

 

“Kanë të drejtë t’i shqyrtojnë dosjet e rastit konkret. Gjithashtu e kanë ne dispozicion edhe mundësinë që para organeve kompetente të Republikës së Bullgarisë të parashtrojnë padi civile për kompensimin e dëmit”. deklaroi Joveski.

Related posts

Në Dibër dhe Qendër Zhupë me dy doza janë vaksinuar rreth 7.500 persona

D V

Linja hekurudhore Shkup – Tabanoc është pezulluar për shkak të mungesës së makinistëve

Xh M

Rreth 80 % e të papunëve në vend janë me arsim fillor ose të mesëm

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More