Agjencia Zhurnal.mk.

Është rritur qarkullimi në tregtinë me pakicë

Shkup, 30 dhjetor – Enti Shtetëror i Statistikës njoftoi se në nëntor të këtij viti është vërejtur rritje e qarkullimit në tregtinë me pakicë.

 

Në krahasim me nëntorin e vitit 2020, shikuar në grupe dhe klasa, tregon rritje e qarkullimit është vërejtur në grupet: Tregtia me pakicë me prodhime ushqimore, pije dhe duhan (nominalisht 13.9 për qind, dhe realisht 8.9 për qind), Tregtia me pakicë e produkteve joushqimore, përveç karburantëve (nominalisht 15.0 për qind, dhe realisht 12.8 për qind), Tregtia me pakicë, përveç tregtisë së karburantëve (nominalisht me 14.5 për qind, dhe realisht me 10.9 për qind) dhe Tregtia me pakicë e karburantëve automobilistike (nominalisht 45.3 për qind, dhe realisht 9.9 për qind).

Related posts

Telekomi i Maqedonisë feston 100.000 Magenta 1 familje

D V

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe fëmijërore

Z H

Bashkëpunim mes OEK dhe IZHET për panair të përgjithshëm mbarëkombëtar dhe prodhimeve bujqësore PRISHTINA 2021

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More