Agjencia Zhurnal.mk.

Është ndërprerë furnizimi me ujë në rrugën “Skupi”

Shkup, 4 shtator – Për shkak të instalimit të f 200 mm në rrugën “Skupi” numër 3, sot ndërprerje në furnizimim me ujë do të kenë shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Skupi” duke përfshirë edhe firmat Hubo Replek, Tojota dhe BMV. 

Ndërprerja e furnizimit me ujë, siç informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup, ka filluar prej orës 9:30 e deri në përfundimin e intervenimit.

Related posts

Babai i Vanjës në gjykatë – kërkohet paraburgim!

Xh M

Babai i Vanjës sillet para Gjykatës Themelore Penale

Xh M

Liderët vendosën, zgjedhje të dyfishta më 8 maj

Xh M