Agjencia Zhurnal.mk.

Elmi Aziri: Kriza thellohet, Qeveria injoroi paralajmërimet dhe propozimet e ASH-së

Ashtu siç edhe pritej dje Qeveria e RMV shpalli gjendjen e krizës energjetike . Qëllimi i këtij vendimi të qeverisë është që kompanitë shtetërore energjetike të marrin më lehtë dhe sa më shpejt para nga buxheti i shtetit për prodhimin dhe blerjen e energjisë elektrike, si dhe për blerjen e naftës dhe qymyrit. Me hyrjen në fuqi të vendimit nga 1 shtatori do të vlejnë edhe masat e qeverisë për kursimin e energjisë elektrike, të cilat do të jenë të detyrueshme për institucionet publike dhe të pëlqyeshme që të njëjtat të gjejnë zbatim e përkrahje edhe tek konsumatorët familjarë dhe kompanitë private.

Related posts

Scholz: Vendet e NATO-s nuk duhet t’i marrin parasysh thirrjet për reagime të ashpra për luftën

Xh M

Mbyllen 3 objekte hotelerike në Tetovë, kjo është arsyeja

D V

Drita duhet të bëjë kujdes! “Intelektualët” kanë pranuar shumë gola nga harkimet në garat evropiane

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More