Agjencia Zhurnal.mk.

Ekskluzive nga Drita Islami: Për herë të parë do të vrapoj në 800 metra

Shkup, 12 korrik – Rekorderja e shtetit tonë në 400 metra me pengesa, Drita Islami, në “Maalskite muabeti” me Shilegov bisedon për fillimet e saja sportive dhe sfidat e saja.

Ajo është një ndër sportistet e ralla që kanë qenë në olimpiadë, që kanë arritur të fitojnë normë evropiane për në Mynich 2022, por ambicja e saj nuk ndalon këtu dhe do të vazhdojë në mënyrë të përkushtuar të punojë në sigurimin e normës olimpike për pjesmarje në Paris 2024.

Shikojeni dhe dëgjojeni bisedën me Shilegov edhe për tema tjera, për parqe, pemë dhe si e sheh Shkupin për 10 vite.

Related posts

Nuhiu: Nuk u dorëzuam për asnjë moment, kjo tregon personalitetin e lojtarëve

Redaksia

Kuvendi voton për vazhdimin e gjendjes së krizës

Xh M

Aksident trafiku në afërsi të fakultetit pedagogjik në Shkup

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More