Agjencia Zhurnal.mk.

E premtja, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Shkup, 19 prill – Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë së Veriut (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 21/98 dhe 18/07), 21 prill 2023 (e premte) , dita e parë e Fitër Bajrami është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron qytetarët e fesë myslimane në vend festën e Bajramit.

Related posts

Kush nga shtetet ballkanike ka numër më të madh të ushtarëve profesionistë?!

Xh M

Shënohet Dita ndërkombëtare e Romëve

Xh M

Nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e stadiumit/ Ajdini: Mbetemi të përkushtuar ndaj Tetovës

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy