Agjencia Zhurnal.mk.

Duhej të mbahej më 22 nëntor, ndryshime në seancën për rigjykimin e “Alfës”

Shkup, 20 nëntor – Edhe pse ishte caktuar për më 22 nëntor, seanca për rigjykimin e rastit “Alfa” ka pësuar ndryshime.

Do të mbahet ditën e nesërme – më 21 nëntor me fillim prej orës 10:30.

Kjo kuptohet nga njoftimi i Gjykatës Supreme Shkup.

Related posts

Gratë në “luftë” për mbijetesë nga meshkujt!

I.A

Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor

D V

Nxënës, shokë, prindër, qytetarë nënshkruhen në Librin e zisë në SHF “Johan Hajnrih” – Pestaloci” për të ndjerën Vanja Gjorçevska

D V