Agjencia Zhurnal.mk.

Dorëzohen shtatë nisma të reja në Gjykatën Kushtetuese

hkup, 9 maj – Në periudhën prej 18.04 deri më 09.05.2022 në Gjykatën Kushtetuese janë dorëzuar shtatë nisma dhe sipas tyre janë formuar lëndë që janë dorëzuar për tu punuar te këshilltarët e Gjykatës dhe gjykatësve, informojnë nga Gjykata Kushtetuese.

 

Nga nismat e dorëzuara kontestohen nenet nga Ligji për nëpunës shtetëror, Ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për marrëdhënie të punës, Rregullorja për sistematizim, në fakt për dispozitat nga Ligji për planifikim urbanistik, Ligji për këshillin gjyqësor të RMV-së dhe për nene të caktuara nga Ligji për sigurim pensional dhe invalidor.

Related posts

Maqedonasit dhe shqiptarët, në krye të listës së dëbimeve nga Gjermania

Redaksia

Mbledhje koordinuese për projekt për bashkëpunim ndërkufitar mes Krushevës dhe Elbasanit

Z.H

Moti sot

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More