Agjencia Zhurnal.mk.

Dogana publikon udhëzuesin për operatorët e autorizuar ekonomik

Dogana e Kosovës ka publikuar udhëzuesin për operatorët e autorizuar ekonomik, të cilët thuhet se janë biznese që janë autorizuar zyrtarisht nga autoritetet doganore për të ushtruar veprimtari ekonomike të ndryshme.

Sipas Doganës, ky status i tyre do të thotë që ata janë të pajisur me lejet dhe licencat e nevojshme për të operuar në fushat specifike të tregtisë, industrisë, apo shërbimeve.

“Kjo siguron që ata janë të pajisur me njohuri të specializuara dhe të resurset e nevojshme për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore”, thuhet në njoftimin e doganës.

Programi OAE është i hapur për të gjithë operatorët ekonomikë, duke përfshirë ndërmarrjet e vogla, të mesme dhe ndërmarrjet e mëdha si dhe pa marrë parasysh rolin e tyre në zinxhirin ndërkombëtar të furnizimit.

Related posts

Në Prishtinë shpëtohet ariu i cili kishte rënë në kurth

D V

Alpinistët si superheronj për fëmijët – donacionet tuaja bëjnë dallimin

D V

​ShSKUK nis hetimin për kryerjen e operacionit pa anestezion dhe mos operimin e pacientit tjetër

D V