Agjencia Zhurnal.mk.

Do të shpallet një tender për REK Manastir, ofrohet pak thëngjill

Nëntë kompani paraqitën oferta në tenderin për prokurimin e thëngjillit për TEC “Manastir” dhe TEC “Osllomej”. Ofertat për TEC “Oslomej” plotësojnë kërkesat për sasitë e kërkuara, ndërsa për TEC “Manastir” në kohën më të shkurtër të mundshme do të shpallet përsëri një tender, sepse ofertat nuk i plotësojnë plotësisht sasitë e kërkuara.

 

Drejtori i përgjithshëm i SHA ESM, Vasko Kovaçevski sot deklaroi se për TEC “Manastir” janë dorëzuar pesë oferta dhe për TEC “Osllomej” tetë oferta.

Ofertat u paraqitën nga tre miniera të Maqedonisë, si dhe miniera nga Shqipëria, Kosova, Rusia, Turqia dhe Bosnja dhe Hercegovina.

Related posts

Maqedoni: Shpenzimet kapitale në gusht janë 39.5 për qind

D V

Osmani në Forumin Ekonomik të Zvicrës flet për potencialin ekonomik të Kosovës

D V

Nga fillimi i vitit mbi 100 milion euro investime të huaja në shtet

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More