Agjencia Zhurnal.mk.

Dizeli lirohet për tre denarë

Çmimi i dizelit nga sonte në mesnatë do të lirohet për 3 denarë, informon Zhurnal.

 

Çmimet e benzinës ngelin të njejta dhe nuk ndryshojnë.

Çmimi i mazutit dhe vajit ekstra të lehtë gjithashtu do të ulet ndërsa nga sonte në mesnatë do të kemi çmime si në vijim:

EURODIZEL = 92 denarë
BENZIN BS 95 = 84,5 denarë
BENZIN BS 98 = 87 denarë
Mazuti = 50,4 denarë
Vaji ekstra i lehtë = 89 denarë

Related posts

Lirohet benzina por jo edhe dizeli

Z.H

Cila kompani në Strumicë “nën najllon” fitoi 1.5 milion euro për gjashtë muaj?

Redaksia

Në qershor 66,5 për qind e konsumit të energjisë elektrike prej burimeve vendore

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More