Agjencia Zhurnal.mk.

Ditët e mjaltit në Shkup

Shkup, 22 shtator – Ditët tradicionale të ditëve të mjaltit do të mbahen në rrugën “Maqedonia” në qendër të Shkupit.

 

Ngjarja mbahet për 18 vjet me radhë, e organizuar nga Shoqata e Bletarëve “Matica”.

Vizitorët do të kenë mundësinë të shijojnë dhe të blejnë lloje të ndryshme të mjaltit dhe produkteve të tjera të bletëve nga bletarët vendor dhe do të jenë në gjendje të marrin këshilla se si të njohin cilësinë, mjaltin e vërtetë.

Ngjarja do të hapet nga ministri i Bujqësisë, Pyjeve dhe Ekonomisë së Ujit Lupço Nikollovski dhe kryetari i Komunës së Qendrës Goran Gerasimovski.

Related posts

Filloi fushata “Shtrije dorën dhe ndrysho jetë – bëhu përkujdesës” – nevojitet numër më i madh i familjeve kujdestare

Xh M

Besimi: Vijojmë me politikat për ruajtjen e stabilitetit makroekonomik dhe fiskal

Z.H

Sali: Nevoja për një Qendër të re Klinike është urgjente, klinikat që janë të integruara funksionojnë më me sukses

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More