Agjencia Zhurnal.mk.

Dita e Ujit të Bekuar – ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks

Shkup, 14 janar – Sipas Ligjit për festat e Republikës së Maqedonisë të Veriut (“Gazeta zyrtare e RMV” nr. 21/98 dhe 18/07), 19 janar I viti 2022 (e mërkurë), Epifania ( Uji i Bekuar), është ditë jopune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë së Veriut, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga MPPS-ja uron qytetarët e besimit ortodoks për festën e Epifanisë (Dita e Ujit të Bekuar).

Related posts

Moti sot më ngrohtë me temperatura deri 13 gradë

Z.H

Raporti i TI: Nuk ka interes kundër korrupsionit në urbanizëm dhe ndërtimtari

Z.H

Pas 30 vitesh në Zvicër, familja dëbohet në Maqedoni, babai akuzon autoritetet

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More