Agjencia Zhurnal.mk.

Dita Botërore e Akreditimit dhe 20 vjetori i IARMV-së

 Shkup, 9 qershor – Ditën Botërore të Akreditimit dhe 20 vjetorin  jubilar sot e organizon  Instituti për Akreditim i Republikës së Maqedonisë së Veriut (IARMV)

 Siç njoftojnë nga IARMV-ja, fjalime përshëndetëse do të kenë Razmena Çekiq-Durloviq, sekretare shtetërorë në Ministrinë e Ekonomisë dhe Mihajlo Evrosimovski, përfaqësues i Lidhjes së Odave Ekonomike të Maqedonisë dhe anëtar i Këshillit të IARMV-së. 

 Në temën “Infrastruktura e cilësisë dhe vlerësimi i konformitetit” do të mbajë fjalim dr. Davor Zvizdiq, kryetar i shoqatës kroate të laboratorëve “KROLAB” dhe kryetar i KT për cilësi në EURAMET.

Është paralajmëruar fjalimi i Slloboden Çokrevskit, drejtor i IARMV-së, pas së cilës do të ndahen certifikatat e akreditimit dhe pllakate. 

Related posts

Jovan Mitreski pritet të jetë kryetar i ri i Kuvendit

Xh M

Xhaferi: Me përkushtim do ta ushtroj pozitën e kryeministrit

Xh M

Çfarë pritet nga samiti BE-Ballkani Perëndimor?

Xh M