Agjencia Zhurnal.mk.

Disa pjesë të Karposhit dhe Aerodromit nesër pa energji elektrike

Shkup, 26 dhjetor – Konsumatorët e rrugës “Knez Hacon” në komunën e Karposhit nesër prej orës 09:00 deri në orën 11:00 do të ngelen pa energji elektrike.

Prej orës, 10:00 deri në orën 13:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Mite Bogoevski” nga numri 73 deri në numrin 87 në komunën e Aerodromit.

Siç informoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, shkaku për ndërprerjen e furnizimit me energji elektrike është zbatimi i ndërhyrjeve të planifikuara teknike në rrjetin shpërndarës nga ekipet e EVN Maqedoni SHA.

Related posts

Bytyqi: Vetëm së bashku dhe me bashkëpunim të ndërsjellë mund të tejkalohet kriza

Z.H

KRRE: Sot përfundon sezoni i ngrohjes

Z.H

Deklaratë në PP për materialet e dorëzuara për identifikimin e viktimave nga aksidenti me autobus

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More