Agjencia Zhurnal.mk.

Dimovski: Bojkot i personelit mekanik dhe ekzekutiv në hekurudhë, kërkojnë pagesën e pjesës së dytë të pagës për muajin korrik

Shkup, 25 gusht  – Personeli mekanik dhe ekzekutiv i HRMV Transport pasdite në orën 16 do të hyjë në bojkot me ndërprerjen e  qarkullimin hekurudhor për shkak të papagimit të pjesës së dytë të pagës për muajin korrik,  deklaroi Toni Dimovski, përfaqësues i personelit mekanik dhe ekzekutiv.

 Dimovski paralajmëroi nuk do të qarkullojnë  trenat e udhëtarëve dhe ato transportues.

 “Bojkoti do të zgjasë deri në përmbushjen e kërkesës së parashtruar”, tha Dimovski.

 Ai ka bërë të ditur se treni i parë që nuk do të qarkullojë për shkak të bojkotit do të jetë në relacion Shkup-Gevgjeli të planifikuar për në orën 16:55.

Related posts

QMK: 1,522 thirrje në 112, gjithsej 25 zjarre në fundjavë

D V

Spasovski: Monstra që ka kryer vrasjen nuk është në Maqedoni

D V

QMK: Gjenden fëmijët që humbën në Vodno

D V