Agjencia Zhurnal.mk.

Dibra ndriçohet në prag të Vitit të Ri

Dibër, 17 dhjetor – Edhe Dibra u zbukurua në prag të Vitit të Ri, qyteti më perëndimor në shtet. për të cilin u kujdes pushteti lokal.

“Po afrohen festat dhe vendosëm që edhe qyteti ynë të marrë pamjen e Vitit të Ri, që e meritojnë qytetarët, e që më së shumti gëzohen më të rinjtë. Për zbukurim i shfrytëzuam pemën dhe rekuizitat e viteve të kaluara. E rregulluam diçka që mungonte me mjete minimale”, thotë Ili Mirzo sekretar i Komunës së Dibrës. Sipas tij komuna nuk ka ndarë mjete të veçanta për zbukurim. Në qendër të qytetit është vendosur pema e Vitit të Ri, ku fëmijët duan të fotografohen, siç ishte edhe Eva Spahiu kur edhe ne ishim këtu. 

Related posts

Rikthehet në politikë Hazbi Lika, i bashkangjitet Izet Mexhitit?

Xh M

Gjykata Supreme pasnesër do të mbajë seancë publike pas ankesës së babait të Vanjës kundër masës së paraburgimit

Xh M

Shporta sindikale minimale për prill është 60.212 denarë, rritet për 1.214 denarë në krahasim me marsin

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky