Agjencia Zhurnal.mk.

Dibër, dalja në votime deri në orën 13:00

Dibër, 14 nëntor – Sot në Dibër mbahet rrethi i dytë i zgjedhjeve për kryetar të komunës. Gjithsej 19211 votues kanë të drejtë vote në 27 qendra votimi.

 

Nga të dhënat e marra nga 49,49% e vendvotimeve, deri në orën 13:00 pjesëmarrja në votime është 17,19%. Deri në orën 13:00 janë dorëzuar tetë ankesa për mbrojtjen e të drejtës së votës. Të tetë ankesat janë pranuan.

Related posts

ESHS: Janë regjistruar gjithsej 199.313 persona, 57.470 amvisëri dhe 65.222 banesa

D V

Regjistruesit nuk dalin edhe sot në terren! Apostol Simovski: Qeveria do të jep detaje

N E

Maqedoni, 125 fidanë për viktimat e aksidenteve rrugore

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More