Agjencia Zhurnal.mk.

Dhëmbja e ndarjes

Poezi nga: Dorothy Parker
Përktheu: Maksim Rakipaj

 

Dhëmbja e ndarjes, mjerë kush e ka rrisk,
është si të presësh damarët me brisk.
Në mbijetofsh, do ta mendosh përherë:
dhe mbetet kështu në shpirt një e prerë.
Plaga e parë të shërohet pas pak,
e dyta përherë do të rrjedhë gjak.

Related posts

Teoria e traumës, shkrimtarët dhe regjisorët

D V

NYT më 1982: KGB ka organizuar të paktën tri përpjekje për puç në Shqipëri

D V

Filloi eidcioni i 60-të i Mbrëmjeve strugane të poezisë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More