Agjencia Zhurnal.mk.

Deri më 30 nëntor afati për studentët të aplikojnë për subvencione për ushqim

Shkup, 22 nëntor – Nga Ministria e Arsimit njoftojnë se për momentin po vijon afati për aplikimin për subvencione për ushqim për studentët të cilët nuk kanë arritur të paraqiten në afatin e parë, informon Zhurnal.

 

Paraqitja për ushqim të subvencionuar bëhet në mënyrë elektronike, gjegjësisht përmes portalit e-uslugi.mon.gov.mk, duke ngarkuar vetëm dy dokumente, paraqitja dhe deklarata për saktësi të të dhënave.

Studentët përmes këtij subvencioni fitojnë nga 2400 denarë në muaj (për 9 muaj).

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët e rregullt pavarësisht nëse janë në universitete shtetërore apo private.//Zhurnal.mk

Related posts

Sela dhe Taravari takohen me kryetarin e nënkryetarin e Pan-Albanian American Congres

D V

Teuta Arifi: Qendra modulare nuk ka pasur nevojë të ketë leje nga komuna

N E

Konferencë ndërkombëtare “Tako, shih, bëj!” në Muzeun e Luftës Maqedonase

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More