Agjencia Zhurnal.mk.

Deklaratë për media e shefes së ODIHR-it për monitorimin e zgjedhjeve lokale

Shkup, 17 tetor – Deklaratë për media e shefes së Misionit monitorues të Zgjedhjeve lokale të ODIHR -it në Maqedoninë e Veriut, Tana de Zulueta, e cila do të vizitojë vendvotimin nr. 2805 të Komunës Qendër.

Vëzhguesit e OSBE-ODIHR janë të shpërndarë nëpër gjithë vendin. Shefja e këtij misioni vëzhgues, Tana De Zulueta, tha se të angazhuar janë 165 vëzhgues.

Sipas saj, ky numër është i mjaftueshëm për të monitoruar këtë procesin zgjedhor.

Sa u përket defekteve me aparatet për votim për identifikimin biometrik të qytetarëve, De Zulueta tha se mbajnë shënime dhe pasqyra e përgjithshme do të shihet në fund të ditës.

Related posts

Hapet Qendra për zhvillim të teknologjive në Shkup, po krijohen 300 vende të reja të punës për TI inxhinierë

Z.H

Dalë nga dalë po ulet numri i të infektuarve me Covid, situata po qetësohet

Z.H

Në ditën e fundit janë prodhuar 13.795 MWh energji elektrike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More