Agjencia Zhurnal.mk.

Debati për Joveskin ndërpritet pak para përplasjes, kush kë pengon? (Video)

Shkup, 19 Shtator – Sherret dhe debatet e ndërprenë seancën e Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime, ku u debatua për propozimin që Ljubomir Joveski të bëhet gjyqtar kushtetues.

 

Kryetarja e Komisionit e ndërpreu deputeten Blagica Lasovska duke i shpjeguar se ajo ka keqpërdorur të drejtën e vërejtjes procedurale dhe ka fyer kolegët e saj duke e penguar komisionin.

Prokurori aktual në PP është kandidati i fundit i LSDM-së që duhet të kalojë seancën e komisionit.

Nga gjashtë kandidatët e ofruar nga VMRO-DPMNE, asnjëri nuk ka marrë votën e mjaftueshme, ndërsa nga LSDM janë zgjedhur Tatjana Vasiq-Bozaxhieva dhe Fatmir Skender.

Related posts

Petkov: Bullgarët në Maqedoni nuk kanë të drejtë legale për mbrojtje

D V

Automjete dhe pajisje zjarrfikëse për 14 komuna

Z.H

Migrantë janë zbuluar në Demir Kapi, shoferi i cili i ka transportuar, ka ikur

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More