Agjencia Zhurnal.mk.

Debat publik “Si të zvogëlohet ndotja e ajrit?”

Shkup, 12 janar – Këshilli inspektues qytetar (KIQ), përmes platformës Zum, sot do të mbajë debat publik me temë “Si të zvogëlohet ndotja e ajrit?”.

 

Qëllimi i debatit është që aktivistë qytetarë dhe përfaqësues të institucioneve dhe shërbimeve inspektuese, bashkarisht dhe në mënyrë transparente t’i shqyrtojnë masat për zvogëlimin e ndotjes dhe problemet të cilat e pengojnë zbatimin e tyre.

Parashikohet që të bëhet fjalë edhe për gatishmërinë për inspektim të mjedisit jetësor për kryerje të mbikëqyrjes në nivel shtetëror dhe lokal dhe për ligjet dhe aktet nënligjore, të cilat (nuk) janë miratuar, e janë të domosdoshme për ballafaqim më efikas me ndotjen e ajrit, thonë nga Instituti për studime komunikuese

Related posts

Miratohet Strategjia e re e NATO-s, përmendet edhe Ballkani Perëndimor

Xh M

Takim i delegacionit kuvendor me anëtarët e Komisionit të Bundestagut për BE

Z.H

VMRO-DPMNE kërkon dorëheqjen e Dimitrovit dhe Osmanit

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More