Agjencia Zhurnal.mk.

Debat publik për korrupsionin në jurisprudencë

Shkup, 15 korrik – Debat publik “Hulumtimi dhe analiza e gjendjes me korrupsionin në jurisprudencë” do të mbahet sot në organizim të Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit (KSHPK).

 

Fjalime hyrëse në debat do të kenë kryetarja e KSHPK-së Biljana Ivanovska, ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq dhe zëvendës drejtoresha e programit të Institutit republikan ndërkombëtar për Maqedoninë, Ilina Mangova.

Në debat, të organizuar përmes platformës onlajn Zoom, do të tërhiqen pikëpamje përfundimtare, të cilat pastaj do të dërgohen deri te institucionet kompetente.

Related posts

Regjistruesit pagat do t’i marin më së voni deri në mes të nëntorit

Z H

Kompanitë e Danela Arsovska nuk paguanë energji elektrike, borxh prej 54,000 euro, dokumentet zbulojnë skandal të madh për kandidaten e Gruevskit

D V

Taravari: BDI ndihmoi Gruevskin të ik nga Dibra

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More