Agjencia Zhurnal.mk.

Debat i Komisionit për konfirmimin e listës së kandidatëve për anëtar të KSHZ-së

Shkup, 13 dhjetor – Në Kuvend për sot u caktua seancë e Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve.

Në rend të ditës të seancës është konfirmimi i listës së kandidatëve të paraqitur pas Vendimit për shpalljen e zgjedhjes së anëtarit të Komisionit shtetëror të zgjedhjeve. 

Related posts

Pacientët me sëmundje të rralla, Shoqata: Mungesë e madhe e terapive

Xh M

Konsensus politik për korrupsionin mediatik përmes keqpërdorimit të flamurit evropian në parlament

Xh M

Gjuha kërcënuese e Bogojeskit, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy