Agjencia Zhurnal.mk.

Debat “Çfarë bëjmë mbi raportimin e (pa)ndjeshëm gjinor?”

Shkup. 4 dhjetor – Panel diskutimi “Çfarë bëjmë me raportimin (jo)senzitiv gjinor?” do të mbahet sot në Shkup i organizuar nga Instituti për Studime të Komunikimit (ISK).

Siç kumtojnë nga IKS, pjesëmarrja e Sasho Bogdanovskit, udhëheqës i Departamentit për të drejtat e njeriut dhe edukimit mediatik në Agjencinë për audio dhe arte audiovizuele, prof.dr e çregullt Mariana Tuneva eksperte për mediat dhe Leunora Kaliqi kryetare e Këshillit të etikës për mediat në Maqedoni.

ISK organizon aktivitetin si pjesë e projektit “Rrjeti për llojllojshmëri 2.0”, me qëllim për të ngritur vetëdijen për rëndësinë e raportimit të përgjegjshëm dhe të ndjeshëm gjinor të mediave në vend.

Related posts

Brenda pesë vjetësh dyfishohet çmimi i banesave në Shkup

Xh M

IPIS demanton: Anketa që shpërndahet në rrjete sociale është e rrejshme

Xh M

Rusia bën propagandë në Ballkan – shfrytëzon profesorë, politikanë dhe klerikë fetarë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy