Agjencia Zhurnal.mk.

DAP: Shfrytëzuesit e “TVSH-ja ime” të azhurojnë të dhënat në Ohridska Bankë

Shkup, 19 korrik – Drejtoria për të ardhura publike apelon tek qytetarët të cilët në aplikacionin “TVSH-jaIme”kanë vendosur llogari transaksioni nga Ohridska banka SHA Shkup ta zëvendësojnë me llogari të re, për shkak të ndryshimit të statusit pas aderimi drejt Shparkase Banka Maqedoni SHA Shkup.

 

“Pagesa e mjeteve si pjesë e TVSH-së e shprehur në llogaritë fiskale të skanuara në tremujorin prill, maj dhe qershor të vitit 2021 do të kryhet gjatë muajit gusht të vitit 2021, dhe për shkak të pagesës së qetë është e nevojshme të azhurnohen të dhënat në kohë mënyrë”, tregojnë nga DAP.

Azhurnimi, theksojnë nga DAP kryhet në vetë aplikacionin “TVSH-jaIme”.

“Qytetarët mund të ndryshojnë shpejt, lehtë dhe thjesht llogarinë e transaksionit duke u futur në aplikacionin TVSH-jaIme dhe duke zgjedhur dritaren e profilit, e cila do të hapet dhe në fushën e llogarisë së transaksionit hyjnë në llogarinë e re të transaksionit dhe e zgjedhin dritaren ruaj”, thuhet në kumtesën e DAP.

Për shkak të ruajtjes së ndryshimeve pas azhurnimit të kryer, shfrytëzuesit, siç theksojnë nga DAP, e shënojnë edhe fjalëkalimin e aplikacionit TVSH-jaIme.

Related posts

Po vijnë ndryshimet për energjinë elektrike/ Kush harxhon më shumë, më shtrenjtë do të paguajë

Z.H

Bytyqi: Të gjithë të ndihmojnë për tejkalimin e krizës energjetike, pavarësisht cilës parti i përkasin

Z.H

Dita e katërt e debatit për ribalancin e Buxhetit, debati vazhdon pasdite

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More