Agjencia Zhurnal.mk.

Danella po na reklamoet si “Nutella”

(Fragment nga kolumna e Gjorgji Spasov)

 

….

Për shembull, kandidatja për kryetare të komunës Danella po na ofroet dhe reklamohet si “Nutella”.

Ajo paraqitet në ekrane si kukull gome dhe fytyrë virtuale që përmes buzëqshjesna thotë “do të ju vozis falas nëpër Shkup” dhe do të blejë 250 autobusë të rinj elektrikë.

Kur dikush pyeti këtyre ditëve se cilat janë rrënjët e saj familjare, kush është babai i saj, çfarë biznesi kanë pasur ata dhe në bazë t çfarë suksesi në biznesin e saj familjar ajo konsideron se dotë ishte menaxhere e mirë, menjëherë paraqiten a”avokatë” të cilët pyesin: si nuk u vjen turp të pyetni se kush ka qenë babai I saj dhe pse kjo është me rëndësi?

Por është me rëndësi. Si në rastin e Trampit.

Ësht me rndësi të dihet nëse është e saktë se babai i saj ka qenë i punësuar në MPB në sektorin për luftë kundër drogës. A kakrijuar pasuri me t cilën janë blerë dy hotele n Shkup. Mos është gënjeshtër kjo.

……

Related posts

Terrorizmi; Ne shqiptarët nuk kemi gjasë të jemi imunë

D V

Evropës, leksione të mbrapshta me Kanun!

D V

Një letër e mirënjohjes për senatorin Bob Dole

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More