Agjencia Zhurnal.mk.

Dalja në zgjedhje në Komunën e Tearcës

Shkup, 17 tetor – Komuna e Tearcës ka pasur dalje mbi mesataren e komunave shqiptare në Maqedoninë e Veriut, njofton Telegrafi Maqedoni.

 

22,450 qytetarë e kanë pasur të drejtën e votës, ndërsa të njejtën e kanë shfrytëzuar 40,41% apo 9066 qytetarë.

Përndryshe, në gjithë shtetin dalja në zgjedhje është 49,19% apo 808,268 nga 1.824.864 votues gjithësejt sa janë të regjistruar për të votuar në zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut. 

Related posts

Filipçe: Do të insistoj në qasje institucionale, analizë të saktë dhe kontroll në lidhje me vizitat në spitalin modular në Tetovë

D V

Konferencë shtypi e KSHPK (drejtpërdrejtë)

D V

Komunikacioni në rrugën Prilep – Gradsko po zhvillohet në mënyrë alternative

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More