Agjencia Zhurnal.mk.

Dalja në zgjedhje në Komunën e Likovës

Shkup, 17 tetor – Komuna e Strugës ka pasur dalje tw vogwl në zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut.

 

26,042 qytetarë e kanë pasur të drejtën e votës, ndërsa të njejtën e kanë shfrytëzuar 35,70% apo 9,286 qytetarë.

Përndryshe, në gjithë shtetin dalja në zgjedhje është 49,19% apo 808,268 nga 1.824.864 votues gjithësejt sa janë të regjistruar për të votuar në zgjedhjet lokale në Maqedoninë e Veriut. 

Related posts

Mbledhja e qeverive Kosovë – Maqedoni e Veriut, këto janë 11 marrëveshjet që do të nënshkruhen

D V

Pendarovski: Të ndërtojmë rezistencë sistemike, mediale dhe personale ndaj dezinformatave

D V

Snopçe: Buxheti i projektuar nuk sjell perspektivë reale ekonomike ashtu siç presin qytetarët

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More